Visual Studio Ide for Arduino
https://www.visualmicro.com/forums/YaBB.pl
Other >> Other Hardware >> Configuration for custom hardware
https://www.visualmicro.com/forums/YaBB.pl?num=1533737774

Message started by ricardobrooks1 on Aug 8th, 2018 at 3:16pm

Title: Configuration for custom hardware
Post by ricardobrooks1 on Aug 8th, 2018 at 3:16pm
Hello,

I have my custom version setup for testing, didn't have any issues building custom firmware to support 40 amp isolated hall sensors, but I can't quite get the motor running. BLDC mode just gives detection fault, I can get closer with FOC. Usually FOC detection fails, it goes through the first test then buzzes and the VESC reboots. I managed to get readings a couple of times and tried many variations on those. I did get very close a few times getting a full rotation twice but most of the time it just grinds or shudders. It's built from a 600V IGBT module with integrated drivers and using allegro isolated hall sensors so far it seems like I can safely abuse it without much fear of damaging it but I'm not sure where to start to configure it.

Any help will be apprecited.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:
http://vedder.se/forums/viewtopic.php?t=219
Utility Management Video

Thank you.

Title: Re: Configuration for custom hardware
Post by Visual Micro on Aug 8th, 2018 at 8:18pm
Hi,

Sorry but I can't support user code. The arduino.cc forum is the best place.

Thanks

Visual Studio Ide for Arduino » Powered by YaBB 2.5.2!
YaBB Forum Software © 2000-2019. All Rights Reserved.