Welcome, Guest. Please Login or Register
Arduino IDE for Visual Studio
 
 
When Logging a Support Issue in the Forum, please ensure you have also:-
  • Enabled vMicro > Compiler > Show Build Properties and Verbose
  • Re-Compile your program with these settings enabled
 
Save the new Output to a Text File and....
Support requests without the output above may be impossible to answer, so please help us to help you
 
  HomeSearch Tutorials & Wiki visualmicro.com LoginHelpRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
VA Navigation Bar and Intellisense not working (Read 1182 times)
Manny
Newbies
*
Offline



Posts: 8
VA Navigation Bar and Intellisense not working
May 24th, 2018 at 7:04pm
 
Hi, I am having issues where Intellisense  is not working even though under edit tab and it show up in Atmel Studio 7.  Also, I can not get the VA navigation bar to show up so I can view functions list.  This is on my laptop running windows 10.  I also use my desktop unit and intellisense and va navigation bar show up.  How do I fix/change the setting. I have looked everywhere on the internet and have not found how to configure to work. BTW I have repaired Studio 7 and re-installed VM.

Thanks,

Manny
Back to top
 
 
IP Logged
 
Visual Micro
Administrator
*****
Offline



Posts: 10478
United Kingdom
Re: VA Navigation Bar and Intellisense not working
Reply #1 - May 24th, 2018 at 7:56pm
 
Hi,

Visual Micro has not connection to visualassistx. Therefore we need to look at atmel and visualassist config.

If I recall VisualAssist has a menu item called "Enable/Disable VisualAssist". Maybe it's disabled?

Back to top
 
WWW  
IP Logged
 
Manny
Newbies
*
Offline



Posts: 8
Re: VA Navigation Bar and Intellisense not working
Reply #2 - May 24th, 2018 at 8:42pm
 
Tim, I got it working it was a config issue in Atmel but I made so many changes don't know which one fixed it.  It's not clear in there documentation how to turn on or off. 

Thanks,
Back to top
 
 
IP Logged
 
Visual Micro
Administrator
*****
Offline



Posts: 10478
United Kingdom
Re: VA Navigation Bar and Intellisense not working
Reply #3 - May 24th, 2018 at 8:51pm
 
Great thanks for the update
Back to top
 
WWW  
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print