Welcome, Guest. Please Login or Register
Arduino IDE for Visual Studio
 
 
When Logging a Support Issue in the Forum, please ensure you have also:-
  • Enabled vMicro > Compiler > Show Build Properties and Verbose
  • Re-Compile your program with these settings enabled
 
Save the new Output to a Text File and....
Support requests without the output above may be impossible to answer, so please help us to help you
 
  HomeSearch Tutorials & Wiki visualmicro.com LoginHelpRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Configuration for custom hardware (Read 424 times)
ricardobrooks1
Newbies
*
Offline



Posts: 3
Configuration for custom hardware
Aug 8th, 2018 at 3:16pm
 
Hello,

I have my custom version setup for testing, didn't have any issues building custom firmware to support 40 amp isolated hall sensors, but I can't quite get the motor running. BLDC mode just gives detection fault, I can get closer with FOC. Usually FOC detection fails, it goes through the first test then buzzes and the VESC reboots. I managed to get readings a couple of times and tried many variations on those. I did get very close a few times getting a full rotation twice but most of the time it just grinds or shudders. It's built from a 600V IGBT module with integrated drivers and using allegro isolated hall sensors so far it seems like I can safely abuse it without much fear of damaging it but I'm not sure where to start to configure it.

Any help will be apprecited.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:
http://vedder.se/forums/viewtopic.php?t=219
Utility Management Video

Thank you.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Visual Micro
Administrator
*****
Online



Posts: 10388
United Kingdom
Re: Configuration for custom hardware
Reply #1 - Aug 8th, 2018 at 8:18pm
 
Hi,

Sorry but I can't support user code. The arduino.cc forum is the best place.

Thanks
Back to top
 
WWW  
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print