Welcome, Guest. Please Login or Register
Arduino IDE for Visual Studio
 
 
When Logging a Support Issue in the Forum, please ensure you have also:-
  • Enabled vMicro > Compiler > Show Build Properties and Verbose
  • Re-Compile your program with these settings enabled
 
Save the new Output to a Text File and....
Support requests without the output above may be impossible to answer, so please help us to help you
 
  HomeSearch Tutorials & Wiki visualmicro.com LoginHelpRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
When I plug in (USB) my ESP8266 vMicro repaces this (Read 244 times)
ZenForAll
Junior Member
**
Offline



Posts: 33
When I plug in (USB) my ESP8266 vMicro repaces this
Apr 21st, 2019 at 3:35pm
 
When I plug in (USB) my ESP8266. vMicro replaces this with Arduino UNO. This is annoying. What can I do to fix this ????
Back to top
 
 
IP Logged
 
Visual Micro
Administrator
*****
Offline



Posts: 10344
United Kingdom
Re: When I plug in (USB) my ESP8266 vMicro repaces this
Reply #1 - Apr 21st, 2019 at 3:39pm
 
This means that you have switched on "vmicro>general>auto select board/port when a device connects". You should only use this feature for boards that support it, that's why it is off by default.


Some boards connect and disconnect quite frequently so again this concept doesn't work so well with the wrong boards. It's designed for Arduino boards which have documented vid/pid's in the config files.
Back to top
« Last Edit: Apr 21st, 2019 at 3:40pm by Visual Micro »  
WWW  
IP Logged
 
ZenForAll
Junior Member
**
Offline



Posts: 33
Re: When I plug in (USB) my ESP8266 vMicro repaces this
Reply #2 - Apr 23rd, 2019 at 8:20am
 
Stupid me Thx you.
Back to top
 
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print