Welcome, Guest. Please Login or Register
Arduino IDE for Visual Studio
 
 
When Logging a Support Issue in the Forum, please ensure you have also:-
  • Enabled vMicro > Compiler > Show Build Properties and Verbose
  • Re-Compile your program with these settings enabled
 
Save the new Output to a Text File and....
Support requests without the output above may be impossible to answer, so please help us to help you
 
  HomeSearch Tutorials & Wiki visualmicro.com LoginHelpRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
VS2013CE + Latest build of VisualMicro (Read 2022 times)
Joke
Newbies
*
Offline



Posts: 1
CZ
VS2013CE + Latest build of VisualMicro
Aug 10th, 2015 at 9:22pm
 
Hello,
I have problem with latest build of Visual Micro and VS2013CE.
After updating to latest version I'm not able to upload any of my sketches to my Arduino boards. VS2013 getting me these error:  http://f6.s.qip.ru/LZl45HvK.png and in output windows is displayed "The uploader returned an error" after a while.
Does anyone meet with the same error ?
I already try to reinstall VM, but it does not help.
Uploading from Arduino IDE working normally.

VS2013CE 12.0.40629.00 Update 5
VM Stable version 1508.8 8 the Aug 2015
Arduino IDE 1.6.5R2
Back to top
 
 
IP Logged
 
Visual Micro
Administrator
*****
Offline



Posts: 10146
United Kingdom
Re: VS2013CE + Latest build of VisualMicro
Reply #1 - Aug 10th, 2015 at 10:15pm
 
Hi,

If you post the output that you can see above the "uploader returned an error" then we will know which board and upload method you are trying to use.

If you switch on tools>visual micro>verbose and then try it we will see a lot more info.

Thanks
Back to top
 
WWW  
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print