Welcome, Guest. Please Login or Register
Arduino IDE for Visual Studio
 
 
When Logging a Support Issue in the Forum, please ensure you have also:-
  • Enabled vMicro > Compiler > Show Build Properties and Verbose
  • Re-Compile your program with these settings enabled
 
Save the new Output to a Text File and....
  • Click the Reply button and attach as .txt file OR
  • Click here to Email us with the file attached, and a link to your post
Support requests without the output above may be impossible to answer, so please help us to help you
 
  HomeSearch Tutorials & Wiki visualmicro.com LoginHelpRegister  
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Re: Intellisense doesn't work (RefreshIntellisense KeyNotFoundExeption The given key was not present in) (Read 4156 times)
vlkam
Newbies
*
Offline



Posts: 2
Re: Intellisense doesn't work (RefreshIntellisense KeyNotFoundExeption The given key was not present in)
Jul 23rd, 2015 at 10:10pm
 
Visual Micro wrote on Jul 23rd, 2015 at 12:34pm:
Which version of the arduino ide do you have installed?


Thanks for your answer
I have installed 1.0.4 and 1.6.3 versions of Arduino

Here is a little video (3.6 mb, 1 min) from my screen
http://screencast.com/t/Zb3NuHQ3DyV
Back to top
 

Please Register or Login to the Forum to see File Attachments
 
IP Logged
 
Visual Micro
Administrator
*****
Offline



Posts: 10707
United Kingdom
Re: Intellisense doesn't work (RefreshIntellisense KeyNotFoundExeption The given key was not present in)
Reply #1 - Jul 23rd, 2015 at 10:42pm
 
Which version of the arduino ide do you have installed?
Back to top
 

Please Register or Login to the Forum to see File Attachments
WWW  
IP Logged
 
Visual Micro
Administrator
*****
Offline



Posts: 10707
United Kingdom
Re: Intellisense doesn't work (RefreshIntellisense KeyNotFoundExeption The given key was not present in)
Reply #2 - Jul 23rd, 2015 at 10:45pm
 
Hello, sorry I didn't see behind your image, the code editor also has no color Smiley

This was mentioned as an install problem in our FAQ but a new version was issued today that automatically ensures the color syntax and intellisense are registered with visual studio each time it starts.

Please either follow point 2 of the faq or install the latest release of visual micro
faq


EDIT

Can you also please re-select your board by changing to a different board and back again. If the intellisense error continues then please confirm you have color syntax code and switch on "tools>visual micro>user interface trace".


Thanks


ps: I deleted a couple of messages by mistake  Embarrassed
Back to top
« Last Edit: Jul 23rd, 2015 at 10:55pm by Visual Micro »  

Please Register or Login to the Forum to see File Attachments
WWW  
IP Logged
 
vlkam
Newbies
*
Offline



Posts: 2
Re: Intellisense doesn't work (RefreshIntellisense KeyNotFoundExeption The given key was not present in)
Reply #3 - Jul 24th, 2015 at 11:56am
 

Thanks a lot!  I'm so sorry for I didn't see this in Faq
Back to top
 

Please Register or Login to the Forum to see File Attachments
 
IP Logged
 
Visual Micro
Administrator
*****
Offline



Posts: 10707
United Kingdom
Re: Intellisense doesn't work (RefreshIntellisense KeyNotFoundExeption The given key was not present in)
Reply #4 - Jul 24th, 2015 at 11:59am
 
No problem it's only been added in the last few days.. Thanks for letting me know it is OK
Back to top
 

Please Register or Login to the Forum to see File Attachments
WWW  
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print